Startup vikend podjetništva z družbenim učinkom je uspešno zaključen. Vsi tisti, ki se niso uspeli udeležiti vikenda, imajo še vedno možnost, da razvijejo svojo idejo. Namreč prijave za Natečaj za podjetniške ideje z družbenim učinkom v okviru Programa spodbujanja podjetništva z družbenim učinkom, Ferfl so še odprte do vključno 21.aprila 2016.

Preko natečaja iščemo ideje, ki rešujejo družbene probleme na podjetniški način. Z natečajem želimo identificirati posameznike in organizacije, ki s svojimi inovacijami ustvarjajo dodano vrednost v družbi, v kateri delujejo, hkrati pa uspejo najti ravnovesje tudi v s poslovnem delu svojega delovanja.

En prijavitelj lahko prijavi več idej, vendar mora vsako idejo prijaviti ločeno. Če pri ideji sodeluje več partnerjev, se lahko na natečaj prijavi samo en partner kot nosilec prijav. V primeru, da bo taka ideja nagrajena, bo nagrada dodeljena nosilcu prijave.

Sodelovane na Natečaju je za vse udeležence brezplačno.

Prijave so možne na tej povezavi: http://www.ferfl.si/kraj/ljubljana/#prijava oz. na spletni strani www. Ferfl.si, kjer je tudi več informacij glede samega natečaja. Prijave potekajo izključno elektronsko, preko vnosnega obrazca.

O rezultatih natečaja bodo prijavitelji obveščeni 25.4.2016 po elektronski pošti, ki je navedena v prijavi. V okviru natečaje se izbere štiri zmagovalce, ki se vključijo v šolo podjetništva.

Za dodatna vprašanja smo na voljo na elektronski naslov: ideja@ferfl.si