V MC ULCA (podhod železniške postaje Ljubljana) ponujamo brezplačne delavnice z naslovom UVOD V POSLOVODNO RAČUNOVODSTVO ob četrtkih, 12. 4. 2018 med 13:30 in 14:30. Vljudno prosimo za posredovanje informacije o delavnicah potencialnim interesentom.

Tukaj je link na Facebook dogodek: https://www.facebook.com/events/1997822226911929/

Namenjene so ljudem, ki se ukvarjajo z vodenjem gospodarskega poslovanja v podjetjih, zavodih, zadrugah in društvih. Pa tudi tistim, ki razmišljajo o ustanovitvi naštetih organizacijskih oblik ali pa so samozaposleni. Nudimo mentorstvo pri izpopolnjevanju znanja, veščin in sposobnosti za uspešno izvrševanje poslovodnih funkcij.

Delavnice bodo oblikovane na podlagi izraženih potreb udeležencev. Že ta četrtek!

VEČ O PROGRAMU:

  • Kaj bomo počeli?
    Učna srečanja bodo potekala v obliki razgibanega sodelovanja vseh udeležencev in udeleženk delavnice, pod vodstvom učiteljev/učiteljic iz Šole TOČKA PRELOMA.*
    Sodelovanje bo vsebovalo:
    – vključevanje domišljije drug drugega za izmišljanje primerov iz poslovnega sveta,
    – izdelavo poslovnega modela s pomočjo canvas predloge,
    – domače naloge, namenjene pripravi za poslovodni nastop pred skupino,
    – igranje vlog zaradi urjenja nastopanja pred skupino s ciljem pridobivanja naložbenih podpornikov,
    – igranje vlog zaradi urjenja zbranega poslušanja in učinkovitega spraševanja, po načelu “vse ob svojem času”.
  • Kaj potrebujemo za sodelovanje na delavnici?
    Canvas predlogo velikosti najmanj A3, ki si jo natisnete iz spleta, barvaste samolepilne lističe, namišljene “proizvode”, zvezek in raznobavna pisala za beležke in domače naloge, po želji lahko tudi snemalne in predvajalne naprave za filmčke, kakor drugi pedagoško-didiaktično zanimiv material, dogovorjen med potekom delavnice.
  • Kaj dobimo na delavnici?
    Na koncu delavnice bo zaključni test in kdor ga uspešno opravi, prejme poleg napredka na področjih, ki jih zajema delavnica, tudi pisno potrdilo o svoji udeležbi in dosežku, ki ga bosta podpisala predstavnika Mladinskega centra ULCA in Šole TOČKA PRELOMA.
    DELAVNICE SO BREZPLAČNE!PRIJAVE sprejemamo na mladinskicenterulca@gmail.com. V primeru zapolnitve prostih mest imajo prednost mladi v starosti do 29 let.

* Šola TOČKA PRELOMA je naziv dejavnosti posamičnega poučevanja visokošolskih gospodarskih predmetov. Dejavnost se izvaja v obliki pouka ena na ena, mentorstva, vaj, inštrukcij, urjenja (coahinga) in delavnic. Vsebina poučevanja se nanaša na računske in analitične postopke pri predmetih, ki jih lahko najdete na FB strani https://www.facebook.com/tockapreloma, ali prek e-pošte na naslovtockapreloma@gmail.com‘.