Spoštovani udeleženci,

  • Veste, kaj bi šli študirat?
  • Poznate možnosti, ki jih imate na voljo?
  • Niste prepričani, ali je vaša odločitev prava?

Univerza v Ljubljani in Karierni centri UL vabimo na Informativo, ki bo potekala v petek in soboto, 25. in 26. januarja 2019, na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

V univerzitetnem mestu Univerze v Ljubljani se boste lahko sprehodili med stojnicami fakultet in akademij UL, kjer boste izvedeli vse o študijskih programih in študiju. Na voljo bodo tudi zaposleni s fakultet/akademij in študenti, ki bodo lahko podali informacije iz prve roke.

V veliki predavalnici pa se boste lahko udeležili predavanj, okroglih miz in delavnic o izbiri študija, vpisnem postopku, štipendijah, postavljanju ciljev v kontekstu izbire študija, spremembah tradicionalnih poklicev in trgu dela, o tem, kako z ustvarjalnim razmišljanjem do odločitve za študij, pogovarjali se bomo z uveljavljenimi slovenskimi influencerji in strokovnjaki ter s predstavniki tradicionalnih poklicev, kot so rudar, učitelj, gradbenik, pravnik in kmet. Za boljše in lažje odločanje glede izbire študija se boste lahko posvetovali z izkušenimi kariernimi svetovalci.

Za več informacij obiščite spletno stran www.uni-lj.si/informativa ali https://kc.uni-lj.si/dogodki/univerza-v-ljubljani-na-informativi-2019.html, ali pa Facebook dogodek Univerza v Ljubljani na Informativi 2019. Na Instagramu nas najdete pod #ulnainformativi19.

Za dodatne informacije lahko pišete na sabina.zalaznik@uni-lj.si ali pokličete na številko 01 2418 698.

Vabljeni vi in vaši starši na Informativo 2019!

Študija namesto vas ne moremo izbrati, lahko pa vam pri tem pomagamo.

Želimo vam prijetne zimske dni in uspešno odločanje glede nadaljnjega izobraževanja.

Letak