VISOKOŠOLSKI ŠTUDIJSKI PROGRAMI

  • 1. februar 2019: objava RAZPISA za vpis v dodiplomski študij 2019/20, objavljen bo na spletni strani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport dosegljiv bo tu dosegljiv pa je že na spletnem portalu eVeš.
  • INFORMATIVNI DNEVI : 15. in 16. februar 2019: fakultete, visoke strokovne šole in akademije po Sloveniji bodo organizirale, ki se jih udeležite in dobite dodatne informacije o želenih študijskih smereh in študiju nasploh. Na večini fakultet in višjih šol v petek ob 10.00 in ob 15.00, ter v soboto ob 10.00

PRVI PRIJAVNI ROK : od 12. februarja do 18. marca 2019:  za oddajo prijave za vpis (pisna in e-prijava). Kandidati se prijavijo za vpis na dodiplomske in enovite magistrske študijske programe v skladu z roki in na način, določenim v Razpisu za vpis na spletnem portalu eVŠ. Prijavno-sprejemni postopek centralizirano za prvi in drugi prijavni rok vodi in izvaja Visokošolska prijavno-informacijska služba Univerze v Ljubljani. V prijavi lahko napišete največ tri želene študijske programe, pri čemer je pomemben vrstni red. Na spletnih straneh vpisnih služb http://www.uni-lj.si/studij/prijavno_sprejemni_postopki/, www.um.si/vpis, www.vpis.upr.si in www.ung.si, so vam dostopni tudi podrobni statistični podatki o značilnostih vpisa na želeni študijski program v zadnjih letih.

Več informacij najdete v razpisu.

 

VIŠJEŠOLSKI ŠTUDIJSKI PROGRAMI

PRIJAVA ZA VPIS : od 12. februarja do 18. marca 2019:  z elektronskim  prijavnim obrazcem na spletni strani Višješolske prijavne službe http://www.vss-ce.com/vps/.

Več informacij najdete v razpisu.

 

Svetovanje za vpis na višje in visokošolske ustanove:

obiščite svetovalce v Svetovalnem središču Ljubljana, na CDI Univerzum, Grošljeva 4, Ljubljana,

T: 01/510 22 70, po e-pošti: svetovalno.sredisce@cdi-univerzum.si