Vas zanima ustvarjanje in učenje novih znanj in veščin, načrtovanje kariere, osebna rast?

Bi potrebovali nasvet za izbiro pravega izobraževanja?

Na CDI Univerzum nudimo različne oblike svetovanja za učenje, izobraževanje, razvoj kariere ter osebno in poklicno rast. Izkoristite ta čas ukrepov proti korona virusu in nas pokličite ali pišite ali se dogovorimo za srečanje po Skypu.

  • v Svetovalnem središču Ljubljana LUR nudimo brezplačno, zaupno in strokovno pomoč pri izbiri poti do novih znanj in zaposlitev mlajšim odraslim, brezposelnim osebam ter starejšim od 65 let. Več informacij si lahko ogledate tukaj.

Svetovalka: Mateja Vurnik, svetovalno.središče@cdi-univerzum.si

telefon: 041 957 197,dosegljivost: vsak delovnik, 9.00 – 14.00.

  • Priprava prijavne dokumentacije (življenjepis, spremno pismo), reference in karierni portfolijo, v četrtek, 7.5. 2020, ob 10.00. Obvezne prijave na: mateja.vurnik@cdi-univerzum.si

Dejavnost je brezplačna, financira jo Ministrstvo za šolstvo, znanost in šport.

Brezplačen webnar; Svetovanje zaposlenim, v okviru projekta Svetovanje v izobraževanju odraslih nudimo brezplačno poglobljeno svetovalno podporo za vključitev v izobraževanje ali usposabljanje za zaposlene, karierno svetovanje ter ugotavljanje in vrednotenje neformalno pridobljenega znanja.

Svetovalki:

  1.  Mojca Sikošek Penko, mojca.sikosek@cdi-univerzum.si, T: 041 957 198, dosegljivost: vsak delovnik, 11.00 – 13.00 ali po dogovoru.
  2. Polona Franko, vsak delovnik, polona.franko@cdi-univerzum.si

 

Dejavnost je brezplačna, financira jo Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport ter Evropski socialni sklad.

Za vas smo zbrali nekaj predlogov za spletno učenje, več preberite tukaj.

Za potrebe razvojne, znanstveno–raziskovalne dejavnosti in za potrebe poročanja Ministrstvu za izobraževanju, znanost in šport, ki sofinancira delovanje svetovalne dejavnosti, bomo stranke ob obisku naše organizacije, telefonskem klicu ali elektronski pošti na naslov naše organizacij, prosili tudi za nekatere osebne podatke.

Več o tem preberite tukaj.

Pokličite ali pišite še danes!