Bi potrebovali nasvet za izbiro pravega izobraževanja?

Vas zanima ustvarjanje in učenje novih znanj in veščin, načrtovanje kariere, osebna rast?

V Svetovalnem središču Ljubljana ‒ LUR, ki se nahaja na CDI Univerzum, nudimo različne oblike svetovanja za učenje, izobraževanje, razvoj kariere ter osebno in poklicno rast. Vabimo vas, da čas epidemije koronavirusa izkoristite za načrtovanje nadaljnje poklicne oz. izobraževalne poti, zato nas pokličite ali nam pišite, da se dogovorimo za srečanje preko videokonference.

  • SVETOVANJE BREZPOSELNIM

Nudimo brezplačno, zaupno in strokovno pomoč pri izbiri poti do novih znanj in zaposlitev vsem odraslim pred prvo zaposlitvijo ali med zaposlitvami ter upokojencem. Več informacij si lahko ogledate tukaj. Dejavnost je brezplačna, financira jo Ministrstvo za šolstvo, znanost in šport.

Svetovalka:

 Mateja Vurnik
dosegljiva vsak delovnik od 9. do 14. ure: 041 957 197,
svetovalno.središče@cdi-univerzum.si  

 

  • SVETOVANJE ZAPOSLENIM

V okviru projekta Svetovanje v izobraževanju odraslih nudimo brezplačno poglobljeno svetovalno podporo za vključitev v izobraževanje ali usposabljanje za zaposlene, karierno svetovanje ter ugotavljanje in vrednotenje neformalno pridobljenega znanja. Dejavnost je brezplačna, financira jo Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport ter Evropski socialni sklad.

Svetovalke:

Mojca Sikošek Penko
dosegljiva vsak delovnik od 9. do 15. ure ali po dogovoru: 041 957 198,
mojca.sikosek@cdi-univerzum.si

Polona Franko
dosegljiva vsak delovnik od 9. do 14. ure: 01/583 92 83,
polona.franko@cdi-univerzum.si

Janja Štefan
dosegljiva vsak delovnik od 9. do 14. ure: 030 601 712,
janja.stefan@cdi-univerzum.si  

 

Za potrebe razvojne, znanstveno-raziskovalne dejavnosti in za potrebe poročanja Ministrstvu za izobraževanju, znanost in šport, ki sofinancira delovanje svetovalne dejavnosti, bomo stranke (ob obisku naše organizacije, telefonskem klicu ali elektronski pošti) prosili za nekatere osebne podatke. Več o tem si lahko preberete tukaj.

Pokličite ali pišite še danes!